Kate Hudson tyrmäsi – julkkisgaalan rohkein iltapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulukuun alkupuolella mediassa kuhistiin näyttelijätär Kate Hudsonin ja muusikko Matt Bellamyn erosta. Sittemmin pariskunnan erosta on ehditty kohista jo monin tavoin, sillä eroa ei ole ainakaan vielä virallisesti vahvistettu. Nyt kaunotar on säväyttänyt julkkisbileissä.

Kate Hudson osallistui toissailtana Golden Globe -gaalaillan jälkeen Weinstein Companyn ja Netflixin jatkobileisiin Beverly Hillsissä. Sädehtivä kaunotar osoitti omaavansa samaan aikaan sekä rohkeutta että tyyliä, sillä hänen asunsa oli yksi illan paljastavimmista, mutta samalla myös tyylikkäimmistä.

Kate Hudson yhdistettiin joulun alla romanttisessa mielessä tanssija-koreografi Derek Houghiin. Hough ja Hudson tuntevat toisensa entuudestaan ja parin välillä on aina synkannut. Us Weekly -lehden saamien tietojen mukaan Kate suuteli julkisesti Derekin kanssa The Nice Guy ravintolassa Los Angelesissa. Lähipiirin mukaan Derek on ollut ihastunut Hudsoniin siitä lähtien, kun Kate aloitti miehen valmennuksessa vuonna 2013.