Koira jumiutui sadevesiviemäriin – naapuri käynnisti pelastusoperaation

Viihdeuutiset · Annika Kela

Utelias husky Bella oli joutunut epämiellyttävään tilanteeseen San Diegossa, Kaliforniassa. Koira oli onnistunut livahtamaan viemäriin ja yrittäessään poistua sieltä se oli jäänyt jumiin. Onneksi paikalliset asukkaat olivat huomanneet ahdinkoon joutuneen koiran ja soittivat pelastuslaitoksen paikalle.

Bella oli hetkeä aiemmin lähtenyt kotipihastaan tutkimusmatkalle, eikä omistaja ollut edes huomannut sen karanneen pihasta. Ennen kuin pelastuslaitos ehti paikalle, olivat naapuruston asukkaat räpsineet koirasta kuvia. Niiden perusteella näyttäisi, että koiralla oli erittäin tukalat oltavat.

Pelastajat onnistuivat auttamaan koiran pois viemäristä ja veivät sen eläinlääkärille tarkistettavaksi. Bellan omistaja sai kuulla koiransa pelastusoperaatiosta vasta eläinlääkäriltä, sillä mikrosirun ansiosta lääkäri tavoitti omistajan. Epäonninen Bella pääsi lopulta kotiinsa toipumaan. Ehkä utelias hännänheiluttaja osaa jatkossa vältellä ahtaita paikkoja, kuten viemäreitä.