Krokotiili söi raskaana olevan naisen – mies kosti krokotiilille

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Raskaana oleva nainen joutui krokotiilin saaliiksi Ugandassa. Hänen kalastajamiehensä etsi krokotiilin käsiinsä ja tappoi sen. Nainen oli toisella kuulla raskaana joutuessaan ison 7,5 -metrisen krokotiilin saaliiksi.

Hänen miehensä, 56-vuotias kalastaja Mubalak Batambuze surmasi krokotiilin. Ugandan villieläinviranomaisen Peter Ogwangin mukaan krokotiilin vatsalaukusta löytyi ihmisen luita ja sulamattomia vaatteita.

Times Live uutisoi, että Ugandan viranomaisten mukaan Ugandassa kuolee noin 30 ihmistä joka vuosi krokotiilin hampaisiin. Tämä johtuu lähinnä siitä, että krokotiilien vesistössä liikakalastetaan ihmisten toimesta, minkä vuoksi krokotiilit etsivät tyypillisen ravintonsa lisäksi muutakin saalista lähistöltä kuten ihmisiä.