Myymälävarkaus vailla vertaa – naisella televisio hameen alla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valvontakameraan on tallentunut tilanne, kun nainen varastaa liikkeestä plasmatelevision. Hän saa vietyä television ulos liikkeestä hameensa alla. Videolla näkyy nainen, joka astelee sisään liikkeeseen. Hän menee plasmatelevision luo ja ottaa laatikon käteensä.

YouTube
YouTube

Hän menee vähän kauemmas kamerasta ja asettelee todella nopeasti koko televisiolaatikon hameensa alle. Nainen lähtee kävelemään ulos liikkeestä televisio jalkojensa välissä niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Varkaus tapahtui Costa Ricassa Guapilesin kylässä. Liikkeessä työskennellyt myyjä Jacint Ramirez Callas kertoi Mirror-lehdelle naisen toimineen niin nopeasti ettei kukaan ehtinyt huomata tai tehdä mitään. Television varastamiseen meni naiselta vaivaiset 13 sekuntia. Tällä hetkellä poliisi etsii videolla näkyviä naisia ja on julkaissut valvontakameraan tarttuneen hetken kaikkien nähtäville löytääkseen varkaat nopeammin.