Melkoinen tuuri! Mies matkusti reittilennolla kuin yksityiskoneessa

Matkailu · Annukka Heikkilä

Mies pääsi kokemaan, miltä tuntuisi omistaa yksityinen lentokone, kun hän lensi Clevelandista New Yorkiin 76-paikkaisella matkustajakoneella ja oli toinen koko koneen kahdesta matkustajasta. Chris O’Leary kuuli vielä hotellilla ollessaan, että hänen lentonsa tulee olemaan paljon myöhässä.

Twitter
Twitter

Hän ei pitänyt mitään kiirettä ja lähti lentokentälle vasta silloin, kun hänen lentonsa piti alkuperäisen aikataulun mukaan lähteä. Kun hän pääsi lentokentälle hän sai kuulla, että kaikki muut matkustajat oli siirretty aikaisemmille lennoille. O’Learyn päästessä lentokoneeseen hän huomasi olleensa ainoa matkustaja.

Mies sai henkilökohtaiset turvallisuusohjeet henkilökunnalta ja kapteeni tuli kasvotusten kertomaan hänelle tulevan lennon kulusta. Kun kone alkoi liikkua kohti kiitorataa se pyörsikin takaisin ja haki kyytiin vielä yhden matkustajan. O’Leary kertoi ABC News -lehden mukaan, että he eivät silti keskustelleet mitään toisen matkustajan kanssa koko lennon aikana vaan nauttivat omasta rauhasta.