Teinityttö sytytti työpaikkansa tuleen – halusi päästä aiemmin töistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

15-vuotias tyttö sytytti työpaikallaan tulipalon, koska hän oli tylsistynyt ja halusi päästä aiemmin kotiin. Tyttö aiheutti työnantajalleen miljoonan punnan vahingot, mutta selvisi teostaan ilman vankeusrangaistusta. Tyttö pani monen ihmisen hengen vaaraan sytyttäessään tulipalon.

Hän oli työharjoittelussa Wilkinsonin liikkeessä, jonka päätti sytyttää tuleen tylsistyessään työvuorossaan. Hän jäi pian teon jälkeen poliisille kiinni ja myönsi, että olihan se melko typerästi tehty. Tytön työharjoittelu olisi loppunut kolmen päivän kuluttua, mutta hän ei malttanut odottaa siihen asti.

Mirror-lehden mukaan tuomari oli nuhdellut tyttöä, koska tämä oli sytyttänyt palon päivällä ja asettanut myös kaikki asiakkaat ja työtoverit hengenvaaraan. Tyttö ei ollut tehnyt elettäkään palon sammuttamiseksi tai soittanut apua, vaikka se levisi nopeasti hallitsemattomaksi.