Blogijulkkis nousi vaikutusvaltaisimpien alle 30-vuotiaiden listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Forbes-talouslehti on listannut jo vuosikymmenien ajan maailman vaikutusvaltaisimpia ihmisiä siinä missä monet muutkin laatulehdet. Maailman vaikutusvaltaisimpien alle 30-vuotiaiden listalla jyräävät lähes poikkeuksetta erityisesti poptähdet ja näyttelijät, mutta nyt mukaan on mahtunut myös blogikirjoittaja.

Splash
Splash

Forbes on nimittäin nyt listannut jälleen maailman vaikutusvaltaisimmat nuoret aikuiset, ja listalle on otettu mukaan ensimmäistä kertaa myös 27-vuotias italialainen muotibloggari Chiara Ferragni, jonka kirjoituksia seuraavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.

Nykyisin blogit ja sosiaalinen media ovat merkittäviä vaikuttajia ostopäätösten tekemisessä, joten Ferragni on noussut on saanut merkittävää maailmanlaajuista vaikutusvaltaa nuoriin aikuisiin ja heidän tekemiin ostopäätöksiinsä.

Splash
Splash