Aarre makasi 70 vuotta sängyn alla – vanhuksen heräteostos kannatti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aarteiden löytyminen yhdistetään usein maasta kaivettuihin arvoesineisiin, mutta joskus sellainen voi löytyä paljon lähempääkin. Kerroimme taannoin autotallista, joka kätki kymmeniä vuosia sisälleen valtavan kokoelman arvoautoja. Nyt eräs sotaveteraani on löytänyt aarteen sängyn alta.

Splash
Splash

Iowalainen amerikkalaismies osti 35 dollarilla Gibson J35 -kitaran vuonna 1941. Pian sen jälkeen hän lähti laivalla Eurooppaan sotimaan Toista maailmansotaa. Palattuaan mies päätti säilyttää kitaraa edelleen sängyn alla, jossa se lopulta pysyi 70 vuoden ajan.

Taannoin hänen lapsensa kuitenkin löysivät kitaran siivouksen yhteydessä ja päättivät ottaa siitä tarkemmin selvää. Pian kävi ilmi, että Gibson J35 oli huippuharvinainen ja arvokas, sillä niitä valmistettiin aikoinaan vain tuhat kappaletta. Kitaran hinnaksi arvioidaan nyt 25.000 dollaria.