Hyvännäköiset syövät ravintolassa ilmaiseksi

Ruoka · Stara.fi

Kauneus ja hyvä käytös tuottavat joskus positiivisia seurauksia muun muassa siten, että joku sivullinen voi esimerkiksi tarjota baarissa drinkin. Nyt eräs ruokaravintola on mennyt vielä pidemmälle, sillä se tarjoaa ilmaiset ruoat hyvännäköisille asiakkailleen.

Kiinan Zhengzhoussa sijaitseva ravintola Pay By Face on aloittanut kampanjan, jossa hyvännäköiset eivät maksa ruokatilauksistaan mitään. Ravintolan henkilökunta ei kuitenkaan ”naamavippiä” arvioi, vaan sen tekee ryhmä ammattilaisia.

Asiakkaat esittävät kasvonsa ravintolassa olevalle laitteelle, joka lähettää kuvan joukolle plastiikkakirurgeja. He puolestaan arvostelevat asiakkaan ulkonäön ruokailun aikana. Tulos selviää asiakkaalle vasta ruokailun jälkeen. Vain viisi pisteytyksen mukaan kauneinta asiakasta saa ilmaiset ruoat, ja muut joutuvat maksamaan. Tulokset esitellään pisteineen kaikille asiakkaille.