Melkoinen näky Bond-kuvauksissa – kuvat voivat sisältää juonipaljastuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisin James Bond -elokuva Skyfall oli maailmanlaajuinen hitti, joka elokuva keräsi myös runsain määrin positiivisia arvosteluja. Taannoin paljastettiin, että seuraavan Bond-elokuvan nimi on Spectre, ja pian sen jälkeen sitä ryhdyttiin jo kuvaamaan Euroopassa. Paparazzit ovat seuranneet kuvauksia tiiviisti.

HUOM! Kuvat voivat sisältää juonipaljastuksia.

Eilen elokuvan kuvauspaikalla ikuistettiin melkoinen näky, kun lentokone oli ilmeisesti pudonnut ja jeeppi ajautunut syystä tai toisesta katolleen. Mitä todennäköisimmin kyseessä oli vauhdikkaan taistelukohtauksen lavastus. Daniel Craigin lisäksi kuvauspaikalla näytti olevan tositoimissa myös Sam Mendes ja joukko stuntmiehiä.

Spectre-elokuvassa uusina niminä mukana ovat Lucia Sciarraa esittävä Monica Bellucci, Sherlock-sarjasta tuttu Andrew Scott sekä jo aikaisemmin huhutut Christoph Waltz, Lea Seydoux ja David Bautista. Tuttuina kasvoina Spectre -elokuvaan palaavat Q:ta esittävä Ben Whishaw, Moneypenniä näyttelevä Naomie Harris, M:n roolin Judi Denchiltä perinyt Ralph Fiennes ja tietenkin Daniel Craig. Spectre saa ensi-iltansa Iso-Britanniassa 6. marraskuuta 2015.