Staran kilpailuvoittaja lahjoitti PlayStation 4 -erikoismallin lasten syöpäosastolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara ja Sony järjestivät taannoin yhdessä lukijakilpailun, johon osallistuneiden tuli kertoa miksi juuri he ansaitsisivat voittaa PlayStation 4 20th Anniversary Edition -erikoismallin suositusta pelikonsolista. Vastauksia tuli lopulta yli 800, joista voittajaksi valittiin tamperelainen Riku Puhakka.

Riku Puhakka lahjoitti kilpailuvoittonsa lastenosastolle. Vastaanottamassa Sirpa Palmberg ja Janne Räsänen.
Riku Puhakka lahjoitti kilpailuvoittonsa Tampereen yliopistollisen keskussairaalan lastenosastolle. Vastaanottamassa Sirpa Palmberg ja Janne Räsänen.

– Voittaessani tämän kilpailun, aion viedä PS4:n Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastolle. Parempaa käyttö tuskin konsolille voi kuvitella, Riku Puhakka kertoi Staran lukijakilpailussa.

Tänään palkinto luovutettiin lasten syöpäosastolle, jossa se tuli välittömästi tarpeeseen. Lahjoituksen vastaanottivat osastonhoitaja Sirpa Palmberg ja Janne Räsänen. Heidän mukaansa pelikonsolille oli kovasti kysyntää osastolla, jossa se tullaan ottamaan käyttöön heti. Sairaalan lastenosaston tiloissa tarvitaan laitteita, joilla voi pelaamisen lisäksi myös katsoa muun muassa DVD ja Blu-Ray -videoita.

PlayStationin 20-vuotisjuhlan kunniaksi pelikonsolista on julkaistu erikoismalli PlayStation 4 20th Anniversary Edition, joka on saatavilla alkuperäisen kaltaisessa harmaassa värissä ja toimitetaan erityispakattuna lisävarusteiden kanssa. Maailmanlaajuisesti niitä valmistetaan vain 12.300 kappaleen numeroitu erä.