Tätä asuvalintaansa Miley Cyrus katuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miley Cyrus osaa kohauttaa lehdistöä ja fanejaan tekemisillään ja sillä, mitä hän laittaa päälleen. Viime aikoina laulajatar on ollut erityisen paljon esillä sen vuoksi, että hänellä ei ole ollut juuri mitään päällään. Hän on paljastanut Marie Claire -lehdelle, mitä asua hän eniten katuu.

Splash
Splash

Cyrus kertoi haastattelussa, että isoimmat asumokat hän on tehnyt ollessaan 16-19-vuotias. Kaikkein eniten tähti katuu asu, joka hänellä oli yllään Justin Bieberin Never Say Never -ensi-illassa. Cyrus ihmettelee toimittajalle sitä, että kuka hänelle on oikein kertonut, että tuo asu on hyvä. Kyseessä oli kuitenkin ensi-ilta eikä Woodstock.

Erikoinen valinta Cyrusilta. Lehdistölle voisi tulla jokunen muu asuvalinta mieleen, jota sopisi katua enemmän kuin tätä hipahtavaa tyyliä.

Splash
Splash