Vaikutusvaltaiset ihmiset wc-pöntöllä – taiteilija loi hauskat kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On olemassa asia, joka yhdistää kaikkia ihmisiä ympäri maailmaa sukupuolesta, ihonväristä, uskonnosta, yhteiskunnallisesta statuksesta ja varauden tasosta riippumatta; jokainen käy vessassa. Italialainen taiteilija Cristina Guggeri on nyt luonut sarjan digitaalista taidetta edustavia teoksia, jotka nostavat varmasti kulmakarvoja ympäri maailmaa.

Julkaisu käyttäjältä Cristina Guggeri.

Teokset esittävät maailman tämän hetken suurimpia ja vaikutusvaltaisimpia poliitikkoja sekä uskonnollisia johtajia istumassa housut kintuissaan wc-pöntöllä. Cristina itse kutsuu sarjaa humoristisesti nimellä Il Dovere Quotidiano, päivittäinen velvollisuus. Vaikka teoksia voisi pitää puhtaana alapäähuumorina ja jopa loukkaavina, kätkeytyy niihin kuitenkin tärkeä sanoma: Jopa kaikista vaikutusvaltaisimmat merkkihenkilöt ovat pohjimmiltaan aivan tavallisia kuolevaisia ihmisiä. Katso kuvat tästä.

Julkaisu käyttäjältä Cristina Guggeri.

Julkaisu käyttäjältä Cristina Guggeri.

Julkaisu käyttäjältä Cristina Guggeri.

Julkaisu käyttäjältä Cristina Guggeri.