5 ärsyttävintä matkustajatyyppiä lentokoneessa

Matkailu · Annukka Heikkilä

Jimmy Kimmel halusi kommentoida ohjelmassaan matkayhtiö Expedian tutkimusta siitä, millainen on ärsyttävin matkustaja lentokoneessa. Hän keksi siihen oivan tavan, ja sai näyttelijä Sir Patrick Stewartin esittämään kaikkia kyselyssä esiin tulleita stereotypioita.

YouTube
YouTube

Ohjelman lavasteisiin on rakennettu lentokoneen sisätila ja Sir Patrick Stewart esittää ärsyttävimpiä vierustovereita, joita lentomatkalla voi kohdata.

Expedian tekemän kyselyn mukaan ärsyttävimpiä vierustovereita ovat liian puheliaat ihmiset, sotkuiset napostelijat, istuimien yli kiipeilijät, selkänojan potkijat sekä ihmiset, jotka taputtavat koneen laskeutuessa. Sir Patrick Stewart tekee kaikkien roolien näyttelemisessä nappisuorituksen.