Miss Universum: Bea Toivonen ja tyrmäävät kilpakumppanit uimapuvuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyt on jälleen aika kisailla universumin kauneimman naisen tittelistä, sillä Miss Suomi Bea Toivonen on parhaillaan Floridassa edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Nyt kisan kaunottaret ovat poseeranneet uimapuvuissa Miamissa järjestetyssä Yamamay-uimapukumerkin tilaisuudessa.

Tänäkin vuonna luvassa on erittäin kovatasoinen Miss Universum -kilpailu, joten Bea Toivosella on runsaasti poikkeuksellisen näyttäviä vastustajia. Staran toimitus poimi heistä muutamia oheisiin uimapukukuviin. Kilpailun varsinaiset ennakkosuosikit selviävät lähipäivinä.

Miss Suomi 2014 on Bea Toivonen, jonka äiti Marja Kinnunen-Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985. Bean isä on rallikuski Harri Toivonen. Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Krista Haapalainen ja toiseksi Milla Romppanen. Yksi kisan ennakkosuosikeista, Rosanne Parikka, joutui tyytymään lehdistön ja yleisön ihannetytön nimityksiin.