David Hasselhoffille oma televisio-ohjelma Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Subin kevään suurin ohjelma David Hasselhoff Show alkaa kanavalla 2. huhtikuuta. Keskusteluohjelmassaan Ritari Ässästä ja Baywatchista tunnetuksi tullut televisiotähti haastattelee suomalaisia julkisuuden henkilöitä.

Sub
Sub

David Hasselhoffin vieraaksi saapuu joukko mielenkiintoisia suomalaisia julkisuuden henkilöitä, muun muassa Michael Monroe, Linda Lampenius, Timo Soini, Mikael Jungner, Katariina Souri, Jussi 69 ja Krista Siegfrieds.

David Hasselhoff on tunnettu maailmanlaajuisesti, ja tämä karismaattinen tähti tulee varmasti löytämään suomalaisjulkkiksista uusia puolia haastatteluissaan. Ohjelmassa Hasselhoff seikkailee suomalaisten parissa ja opettelee paikallisille tavoille. Sauna, sisu ja Sibelius tulevat miehelle taatusti tutuksi – ja suomalaiseen kulttuuriin tutustuminen aiheuttaa monta herkullista tilannetta.