Jennifer Anistonin asu jo liian paljastava? Jätti paidan pukematta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Los Angelesissa järjestetyssä Golden Globe -gaalassa nähtiin runsaasti pukuloistoa. Median huomion kiinnitti uusi trendi, jossa naisilla on iltapuvuissaan todella näyttävä kaula-aukko. Se kiiri rintojen ohi vatsaan saakka ja nosti muun muassa Jennifer Lopezin ja Kate Hudsonin lehtien palstoille.

Nyt myös Jennifer Aniston on kokeillut samaa. Jennifer Aniston saapui Critics’ Choise Movie Awards -gaalaan upeassa punaisessa jakkupuvussa. Aniston oli jättänyt puvun alta paidan pois, mikä teki asusta todella paljastavan. Lopezin tiukka iltamekko näytti kuitenkin tukevan rintoja hieman paremmin kuin tämä Anistonin löysähkö jakku, minkä vuoksi puku saattoikin näyttää vilautusalttiimmalta ja rohkeammalta.

Anistonilla oli Golden Globe -gaalassa musta kaunis iltapuku, joka peitti naisen rintavarustuksen kauniilla leikkauksellaan. Ehkä tämä näyttelijäkaunotar huomasi, että enää kuumin juttu ei olekaan reiden vilauttelu vaan rinnat ja pani paremmaksi Critics’ Choise -tilaisuudessa.