Käsiraudoissa ollut teini pelasti poliisin hengen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

17-vuotias Jamal Rutledga on ollut useita kertoja pidätettynä. Tällä kertaa hän päätyi poliisin huomaan rikottuaan ehdonalaismääräyksiään. Vaikka poika ei kovin lainkuuliainen ollutkaan, hän teki hienon teon hälyttäessään apua, kun poliisi sai kohtauksen hänen edessään.

YouTube
YouTube

ABC News kertoo 49-vuotiaan poliisin, Franklin Foulksin, olleen pöydän ääressä tekemässä paperitöitä, kun hän otti yllättäen rinnastaan kiinni ja käpertyi maahan. Käsiraudoissa tuolissa istuva poika alkoi heti huutaa apua ja potkia huoneen ovea, että muut poliisit tulisivat paikalle auttamaan.

Ylikonstaapeli Todd Bunin riensi auttamaan Foulksia ja hän sai kahden muun poliisin avulla Foulksin sydämen uudelleen lyömään defibrillaattorin avulla. Foulks ei olisi välttämättä selvinnyt, ellei poika olisi kutsunut ripeästi apua paikalle.