Poliisi huomasi olevansa televisiossa – hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet haluavat julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä, ja tekevät kaikkensa päästäkseen edes vilahtamaan televisiokameroiden edessä. Toiset ihmiset sen sijaan karttavat kaikkea julkisuutta viimeisen päälle. Tuoreella amerikkalaisvideolla nähtävä poliisi kuuluu mahdollisesti jälkimmäiseen ihmisryhmään.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltain Missourissa kuvatulla videolla KTVI-kanavan toimittaja tekee parhaillaan juttua tulipalosta, kun kuvaan eksyy paikallinen poliisi.

Viranomaisen tajutessa joutuneensa televisiokameran eteen hän hyytyy paikalleen, ja poistuu kuvasta humoristisen näköisesti sivuaskeleella. Video päätyi tietenkin Youtubeen, ja poliisi sai 15 minuutin julkisuutensa vaikka yrittikin mitä ilmeisimmin juuri vältellä televisioon päätymistä.