Ryöstäjä tunnisti kassaneitin – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies meni kauppaan ja oli ollut aikeissa ryöstää sen. Kauppiaan onneksi mies kuitenkin tunnisti yllättäen myyjän ja muutti siksi mielensä. Tapahtuma on tallentunut turvakameralle, josta näkyy miten mies käy ovella, sanoo jotain ja lähtee pois.

ABC
ABC

Tapaus sattui Coloradossa, jossa mies oli astellut sisään kauppaan. Hän tunnisti myyjän ja oli sanonut hänelle 6 ABC -uutisten mukaan, että oli aikeissa ryöstää myymälän, mutta ei nyt teekään sitä. Mies oli vielä kysynyt myyjältä, että tunnistaako tämä hänet, mihin myyjä oli vastannut kieltävästi.

Mies oli sen jälkeen näyttänyt hänelle peukaloa sen merkiksi, että kaikki on hyvin ja poistunut myymälästä. Poliisit uskovat, että sama mies oli tapauksen jälkeen mennyt ryöstämään läheisen 7-eleven -kaupan tämän sijaan.