Sarvikuonot karkasivat eläintarhasta – ohikulkija ei ollut uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eläintarhoissa sattuu ajoittain tapauksia, joissa villieläimet pääsevät pakenemaan vankeudesta ja päätyvät erikoisiin paikkoihin. Nyt Israelissa vartijan nukahtaminen on johtanut odottamattomaan tilanteeseen, kun kolme naaraspuolista sarvikuonoa, Rihanna, Keren Peles ja Karnabella, pääsi karkaamaan ulos eläintarhasta.

YouTube
YouTube

Ohikulkija ei ollut uskoa silmiään nähdessään eläintarhan parkkipaikalla kolme suurikokoista sarvikuonoa. Hän soitti kuitenkin poliisille, josta tilanteesta ilmoitettiin eläintarhaan. Eläintenhoitaja lähti sarvikuonojen perään, ja sai lopulta hätisteltyä ne juoksujalkaa takaisin eläintarhan porttien sisäpuolelle ja aina oikeaan aitaukseen saakka. Nukahtanut vartija sai potkut.