Tallista löytyi miljoonien aarre – 60 autoharvinaisuutta odotti 50 vuotta löytäjäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syrjäisistä paikoista tehdään joskus uskomattoman upeita löytöjä, jollaisista ihmiset ovat voineet vain haaveilla. Nyt taisivat kuitenkin haaveetkin ylittyä todellisuuden tapahtumalla, kun Ranskassa löydettiin peräti 60 arvoautoa, jotka olivat odottaneet löytäjäänsä tallissa 50 vuoden ajan.

Ranskalaiselta maatilta tehty löydös on arvoltaan miljoonia, mutta tarkka arvo selviää kuitenkin jo lähiaikoina. Yrittäjä Roger Baillonin unohdettu autokokoelma, eli niin sanottu Baillon Collection, aiotaan nimittäin myydä huutokaupalla.

Autoasiantuntijat Matthieu Lamoure ja Pierre Novikoff löysivät autot kiertäessään Ranskaa etsimässä harvinaisia autoja. Edes he eivät osanneet odottaa millaisia aarteita Baillonin tilalta tulisi löytymään. Autojen huutokauppa järjestetään 6. helmikuuta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.