Tältä Elisha Cuthbert nykyisin näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Elisha Cuthbert tuli tunnetuksi 24-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Kiefer Sutherlandin tulkitseman Jack Bauer -hahmon tytärtä. Cuthbert on viettänyt lähes kahden vuoden ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta muutama kuukausi sitten hän teki paluun.

Eilen Elisha kuvattiin NBC 2015 Winter Television Critics Association -tapahtumassa Kalifornian Pasadenassa Yhdysvalloissa. Hän asteli Langham Huntington -hotellissa järjestettyyn tilaisuuteen melko arkisessa asussa, mutta kuitenkin tuttuun tapaansa sädehtivänä.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha on supersuositun 24-sarjan lisäksi nähty myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esitti sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.