Huumekauppiaan karu moka – huumeet vahingossa pojan koulureppuun

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

23-vuotias Lee Webb on tuomittu vankeudella lähetettyään kolmevuotiaan poikansa hoitoon väärillä eväillä. Pojan repun eväslaatikosta löytyi jostain käsittämättömästä syystä huumediilerin aloituspakkaus, joka sisälsi kokaiinia, vaa’an ja puukkoja.

Lee Webb antoi nimittäin pojalleen mukaan vahingossa väärän eväsrasian ja lähetti taaperonsa hoitoon huumediilerin aloituspakkaus repussa. Kun Webb oli huomannut virheensä hän pyörsi takaisin hoitopaikalle ja pyysi saada poikansa repun itselleen. Hoitajat kieltäytyivät ja olivat jo ehtineet soittaa poliisille.

The Independent -lehden mukaan eväslaatikon sisältämät huumeet olivat arvoltaan noin 12.000 puntaa. Miehen kotoa löytyi myös suuria määriä käteistä, jonka mies väitti olevan hänen henkilökohtaisia säästöjään. Lee Webb tuomittiin neljän vuoden vankilarangaistukseen.