Mies virtsasi pesukoneeseen – sikailu valvontakameran nauhalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hätä iskee joskus yllättävissä tilanteissa, silloinkin kun wc-tiloja ei ole lähimaillakaan. Tämä ei kuitenkaan ole hyvä selitys tapahtumalle, mikä nähdään amerikkalisen julkisen pesulan valvontakameran tallentamalla videolle.

Rokrokk
Rokrokk

Yhdysvaltain Vermontissa sijaitsevassa Waterbury Laundry & Dry -pesulassa 29. joulukuuta kuvatulla videolla nähdään selkeästi, kuinka huppupäinen mieshenkilö virtsaa pesukoneeseen. Videolla vilahtaa myös toinen henkilö, joka ei kuitenkaan osallistu vesileikkeihin. WCAX-uutissivuston mukaan sotkun siivoamisessa kului pesulan henkilökunnalta useita tunteja.

Viranomaiset jakoivat videon tilanteesta julkisuuteen, toivoen että virtsaajan henkilöllisyydestä saataisiin vihjeitä. Vaikka miehen kasvot näkyvät videolla huonosti, sen julkistaminen tuotti tuloksia. My Champlain Valley -sivuston mukaan poliisit ovat nimittäin saaneet alaikäiseksi osoittautuneen lorottelijan kiinni.