Suomiräppäriltä shokkipäätös – lopettaa uransa! ”Hetken mielihyvää päihteistä ja naisista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Nikke Ankara aiheutti äskettäin kohun katoamalla yllättäen Lahdessa. Nuoren miehen lähipiiri teki poliisille katoamisilmoituksen, ja häntä etsittiin päiväkausien ajan läheisten, ystävien ja poliisin voimin. Lopulta Ankara löydettiin, ja nyt hän on tehnyt yllättävän päätöksen.

Nikke Ankara kertoi nimittäin Facebookissa lopettavansa uransa. Hän kertoi asiasta koskettavassa avautumisessa, jossa hän kertoi kärsineensä itsetunto-ongelmista ja menettäneensä todellisuudentajunsa täysin. Räppäri pyysi käyttäytymistään anteeksi julkisesti ja totesi musiikkihommien olevan häneltä nyt historiaa.

– Minulla on aina ollut itsetunto ongelmia ja pönkitin egoani väärillä asioilla hakien hetken mielihyvää päihteistä ja naisista. Olen kohdellut ihmisiä väärin olemalla epärehellinen sekä epäluotettava. Arvomaailmani oli jo alunperin väärinpäin ja musiikilla hankittu suosio huipentui suunnattomaan kusipäisyyteen. koitin olla jotain mitä en ole ja unohdin samalla mikä elämässä on tärkeintä.

Julkaisu käyttäjältä Nikke Ankara.