600 euroa löytyi Tampereella: ”Onko jotain hukassa???”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan ja viisaan sanonnan mukaan rehellisyys maan perii. Jokainen on joskus varmasti pohtinut miten toimisi, jos silmiin sattuisi jonkun toisen ihmisen hukkaama rahanippu. Toivottavasti ainakin valtaosa ihmisistä ryhtyisi etsimään rahojen omistajaa tai veisi rahat esimerkiksi poliisille.

Tamperelainen mies on nyt toiminut juuri näin. Hän kertoo Facebookissa löytäneensä nahkaläpyskän, jonka sisällä oli 600 euroa käteistä rahaa 50 euron seteleinä. Mies vei löydöksensä poliisille, josta rahat hukannut voi omaisuuttaan tiedustella.

– HEI !!! Onko jotain hukassa??? Sinä keltä puuttuu n.600 € ja oot liikkunu eile/tänää miamin ja koskikeskuksen lähellä ja pieni nahka läpyskä hukassa. Vein kyseiset rahat poliisille . Lompsassa sen verta omalaatunen teksti ja joku numero sarja (tilinumero?) joten niiden avulla jos tiedät ne voit mennä hakemaan omas pois. Päivän hyvä työ ..check…täytyy toivoo et ite ku hukkaa seuraava kerran tavaransa nii joku tekee samanlailla, mies kirjoitti Facebookissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

PÄIVITYS: 21.1.2015 poliisi julkaisi tiedotteen, jonka mukaan väite löydetystä lompakosta ja rahoista oli huijausta. Poliisille ei ole toimitettu tällaisia löytötavaroita.