Carmen Electran jättipovi kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaiten mallina ja näyttelijä tunnettu Carmen Electra nousi aikoinaan kuuluisuuteen supertähti Princen ansiosta. Parin lyhytkestoinen lemmenliekki sai naisen kokeilemaan siipiään laulajana. Sittemmin tähti on ollut mukana muun muassa Baywatch-sarjassa ja Lap Dance -elokuvassa.

Kerroimme eilen kuinka Carmen oli esiintymässä Uruguayn Punta Del Estessä sijaitsevan La Caracola -ravintolan bileissä. DJ:n kanssa laulukeikalla esiintynyt Carmen ehti tutustua myös alueen nähtävyyksiin, ja kerätä samalla miesten jakamattoman huomion esitellessään muhkeita silikonimuotojaan aivan liian tiukassa topissa.

42-vuotias Carmen on kaikkien aikojen vanhin FHM-lehden kanteen päätynyt kaunotar. Electran huhutaan tapailevan parhaillaan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria. Pari on nähty romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Viimeksi tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joka on sittemmin siirtynyt isyyden maailmaan ja odottamaan esikoispoikansa syntymistä lapsen äidin, Lauren Silvermanin kanssa.