Heidi Klum intiimeissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran muotimaailmassa tehnyt Heidi Klum lukeutuu maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Muodin huipulle -sarjan tuomaristostakin tuttu nainen nouse taannoin otsikoihin, kun hänen tuoreet mainoskuvansa kiellettiin liian rohkeina Las Vegasissa sijaitsevalla lentokentällä.

Nyt 41-vuotias huopumalli nähdään mainostamassa omaa nimeään kantavia Heidi Klum Intimates -vaatemalliston alusasuja. Bendon-yhtiön alusvaatemallisto tunnettiin aikaisemmin Elle Macpherson Intimates -nimellä toisen huippumallin, Sports Illustrated -lehden kannessa viidesti nähdyn Elle Macphersonin mukaan. Nyt Heidi on kuitenkin syrjäyttänyt australialaiskaunottaren malliston virallisena edustajana.

Heidi Klum erosi taannoin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.