Tamperelaisravintola aloitti vastaiskun tipattomalle: ”Hulluhan tässä pitää olla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodenvaihdetta ovat tällä kertaa värittäneet perinteisten tipaton tammikuu -kampanjoiden lisäksi myös julkkisten tähdittämä realityohjelma sekä kampanja, jossa ihmisiä kehotetaan olemaan sata päivää ilman alkoholia. Samaan aikaan monet ovat todenneet, että vain alkoholinkäytön kanssa ongelmissa olevat viettävät tipatonta.

Facebook
Facebook

Keskustelu käy edelleen vilkkaana varsinkin sosiaalisissa medioissa, mutta nyt tamperelainen ravintola on päättänyt tehdä asian eteen jotain konkreettista. Vastaiskuna sadan päivän viinalakolle ja tipattomalle tammikuulle Miami-ravintola on käynnistänyt sadan päivän alennuskampanjan 100 Days of Sex, Ducks & Rock’n’Roll.

– Hulluhan tässä pitää olla jos jaksaa kuunnella ja kattella jokapäivä kiristyviä uusia sääntöjä sekä rajoituksia, ravintola perustelee Facebookissa sata päivää kestävää tempaustaan.