Snoop Dogg hehkutti tamperelaismiehen taidetta: ”Olihan se hienoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppärilegenda Snoop Doggista on tullut äskettäin isoisä. Tähti on tapansa mukaisesti julkaissut aiheeseen liittyviä kuvia ja videomateriaalia sosiaalisessa mediassa. Taannoin Suomessa esiintynyt supertähti on nyt hehkuttanut julkisesti myös tamperelaisen taiteilijan Snoop Doggia esittävää teosta.

Snoop jakoi kuvan ja kehui sitä myös kommentissa vuolaasti. Teoksessa räppärin kuva on toteutettu kirjailemalla se kirjoitetuilla lyriikoilla. Stara tavoitti teoksen tehneen tamperelaisen Valtteri Kallion, joka kertoi miten huomasi supertähden hehkutuksen.

– Huomasin, että Snoop alkoi seuraamaan minua Instagramissa, kun olin juuri kommentoinut hänen kuvaansa. Sitten kun katsoin hänen profiiliaan, huomasin että hän oli myös jakanut kuvan. Ja olihan se hienoa, kun noinkin iso tähti huomaa piirustuksen, ja vielä kehuu sitä, Kallio kertoi Staralle.

Instagram
Instagram

@snoopdogg #snoopdogg #lyricdrawing This piece is for sale

Kuva, jonka @waaldemar julkaisi

Räppäri on viime päivinä hehkuttanut onneaan sosiaalisessa mediassa. Tuore lapsenlapsi Zion on saanut miehen herkistelemään ja räppärin pehmeä puoli on ollut edustettuna julkaistuissa kuvissa ja viesteissä. Snoop Doggin perheen arjesta kertova realitysarja Snoop & Sons esitettiin ensimmäistä kertaa televisiossa samana päivänä kuin Zion syntyi.