Taapero valtasi koiran pedin – lemmikki oli toista mieltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulasten ja lemmikkikoirien välillä tulee joskus pientä kahnausta varsinkin, jos koira on ollut perheessä pidempään kuin pienokainen. Yleensä kahnaukset ovat kuitenkin vain pieniä arvovaltakiistoja, kuten nyt verkossa nähtävässä tapauksessa. Siinä perheen taapero oli yllättäen vallannut mopsin pedin.

YouTube
YouTube

Koira ei ollut lapsen tempauksesta mielissään, sillä se halusi pitää itsellään viimeisen oman paikkansa. Koira ei kaikeksi onneksi kajonnut mitenkään taaperoon, mutta kaikki muut keinot se käytti saadakseen reviirinsä takaisin itselleen.

Koira yritti myös jakaa pedin lapsen kanssa, mutta siihen tila ei kuitenkaan riittänyt. Lopulta koiran päättäväisyys palkittiin ja se sai taaperon pois pedistään lapsen vanhempien nauraessa tempaukselle kameran takana.