Tänään tv:ssä: Suomalainen komediaklassikko Uuno armeijan leivissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä talvena televisiossa saadaan ihastella poikkeuksellisen paljon Vesa-Matti Loiria, kun MTV3 esittää Uuno Turhapuro -elokuvien sarjan. Samaan aikaan Nelosella nähdään niin ikään Vesa-Matti Loirin tähdittämä Loirinuotiolla, jossa Loiri tapaa suomalaisia julkkiksia.

Tänään MTV3 esittää kello 20.00 alkaen yhden kaikkien aikojen suosituimmista Uuno-elokuvista, kun vuorossa on vuonna 1984 ensi-iltansa saanut Uuno Turhapuro armeijan leivissä. Ere Kokkosen ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Loirin lisäksi Marjatta Raita, Tapio Hämäläinen, Marita Nordberg, Simo Salminen, Elli Castren ja Spede Pasanen.

Nelosella niin ikään kello 20.00 alkaen nähtävässä Loirinuotiolla-ohjelmassa Vesa-Matti Loirin vieraina nähdään tällä kertaa monesta Uuno-elokuvasta tuttu Hannele Lauri sekä näyttelijät Aku Hirviniemi ja Armi Toivanen.