Törkeä tempaus bussipysäkillä – valvontakamera tallensi teon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies käytti Lontoossa bussipysäkkiä vessanaan. Hänelle tuli ilmeisen kova hätä, kun hän joutui tekemään pysäkillä tarpeensa. Turvakameraan tallentuneessa videossa näkyy, kun mies asteli pysäkille.

YouTube
YouTube

Hän asetteli ostoksensa sivuun, kävi seinää vasten ja alkoi hakea helpotusta hädälleen. Mies on ollut hyvin varautunut, koska hänellä oli taskussaan tukku paperia, jolla hän pyyhki takapuolensa. Lopuksi hän vielä virtsasi luomuksensa päälle.

Viereisen H20 Plus -nimisen kylpyhuoneliikkeen omistaja Gav Lall oli kauhuissaan, kun hän näki, mitä turvakameran nauhalle oli tallentunut. Lall ilmoitti miehen jättämästä sotkusta Mirror-lehden mukaan poliisille ja julkisen liikenteen virkailijoille ja oli hyvin pettynyt, että heiltä meni kaksi päivää ennen kuin he saivat ulosteet siivottua.