Tyttöystävä ensikerran vessassa poikaystävän luona – näin teki mies

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen alkumetreillä toiselle halutaan antaa paras mahdollinen kuva itsestä. Tytöt meikkaavat ja kiinnittävät huomiota vaatteisiin tavallista enemmän. Kumppanille halutaan olla mahdollisimman viehättävä, ja siihen eivät kuulu esimerkiksi tiettyjen toimitusten hoitaminen vessassa.

Eräs Reddit-käyttäjä on kertonut omasta pinteestään poikaystävänsä luona. Putontheglasses-niminen Reddit-käyttäjä kertoi, että hän oli poikaystävänsä kanssa hänen luonaan koko päivän. Pariskunta oli tilannut asuntoon ruokaa ja syömisen jälkeen tytölle oli tullut vessahätä.

Tyttö oli ollut omien sanojensa mukaan liian häpeissään mennäkseen poikaystävänsä vessaan isommalle asialle ensimmäistä kertaa. Poikaystävä oli hoitanut tilanteen mallikkaasti ja tehnyt tyttöystävälleen Ryan Gosling -meemin. Miehen tulostamassa kuvassa on Goslingin pää ja siinä lukee, että tytön luonnolliset kehon toiminnot tekevät hänestä vieläkin kauniimman.