Pikkupoika ei päässyt koulukaverin syntymäpäiville – kotiin tuli 21 euron lasku

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viisivuotias Alex Nash oli kutsuttu luokkakaverinsa synttärijuhliin. Hän ei lopulta päässytkään osallistumaan, minkä vuoksi juhlat järjestänyt perhe lähetti pojan vanhemmille 15,95 punnan, eli noin 21 euron laskun.

Alex oli alustavasti lupautunut saapumaan luokkakaverinsa synttärijuhlille. Pojan isä Derek huomasi, että juhlat ovatkin samana päivänä heidän suunnittelemansa päiväreissun kanssa, mistä he olivat sopineet Alexin isovanhempien kanssa, Metro-lehti uutisoi.

Poika oli saanut valita haluaako hän mennä syntymäpäiville vai retkelle isovanhempiensa kanssa. Alex oli valinnut isovanhemmat. Derekillä ei kuitenkaan ollut syntymäpäiväsankarin vanhempien yhteystietoja, joten hän ei voinut ilmoittaa, että Alex ei pääsekään juhliin. Viikon kuluttua Derek sai laskun, jonka mukaan hänen tulisi maksaa 15,95 puntaa siitä, että Alex ei tullut juhliin.

Perhe oli pitänyt laskua vitsinä kunnes lapsen vanhemmat olivat uhanneet Derekiä oikeuskäsittelyllä jos hän ei maksaisi laskua. Daily Mail -lehti kertoo Derekin kumppanin olleen yhteydessä syntymäpäiväsankarin äitiin Facebookin välityksellä. He toivovat saavansa asialle ratkaisun ilman sen suurempia jatkotoimenpiteitä.