Arkiston helmi: Tältä Putouksen ja Kingin Antti Holma näytti 8 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkinäyttelijäksi on viime syksyn ja kuluneen talven aikana noussut Antti Holma, joka valloitti monien sydämet Putous-viihdeohjelman sketsihahmokilpailun Kristiina ”Kissi” Vähä-Hiilarina. Parhaillaan Holma nähdään televisioruuduissa Kingi-ohjelman juontajana, mutta nyt vuorossa on arkistovideo kahdeksan vuoden takaa.

Antti Holma. Kuva: YLE Elävä arkisto
Antti Holma. Kuva: YLE Elävä arkisto

Sonkajärvellä syntynyt näyttelijä ei ole suinkaan aloittanut uraansa suoraan Putouksesta, vaan hänellä on jo pitkä historia television parissa. Nyt Yleisradion Elävästä arkistosta on löytynyt vuodelta 2007 hauska arkistovideo, jossa harjoittelija Antti Holma nähdään Extra Large -nuortenohjelman juontajana. Insertissa mies suuntaa Pasilasta Tampereen Tohloppiin tutustumaan Poliisi-tv:n toimitukseen. Katso video tästä.