Brody Jenner poseerasi ase kädessä samana päivänä Pariisin ammuskelun kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin velipuoli Brody Jenner julkaisi äskettäin Instagram-tilillään kuvan, joka on nyt aiheuttanut kohun. Kuvassa Brody piti kuvassa isoa asetta käsivarsillaan ja tähtäsi. Brody julkaisi kuvan aseesta ja hänestä samana päivänä, kun Pariisissa sattunut terrori-isku tapahtui.

Instagram
Instagram

Brody ei joko ollut tietoinen samana päivänä tapahtuneesta tragediasta tai sitten hän ei ajatellut hänen asekuvansa liittyvän siihen mitenkään. Kuva sai nopeasti lukuisia ihmetteleviä kommentteja. Yksi kommentoija totesi, että Brody ei varmasti julkaisisi tällaista kuvaa, jos Pariisin ammuskelu olisi tapahtunut Amerikassa.

Sittemmin jo poistettua valokuvaa on pidetty ajattelemattomana ja tahdittomana. Brody Jennerin ajatukset kuvasta tai siihen tulleista kommenteista ovat pimennossa, koska tähti ei ole vastannut kenellekään aiheeseen liittyen tai poistanut kuvaa.