Emma Gaala 2015 ehdokkaat julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus, Emma Gaala, jakaa jälleen tunnustusta viime vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille. 29. Emma Gaala järjestetään 27. helmikuuta Barona Areenalla Espoossa.

Gaala on tänä vuonna mahdollista nähdä myös suorana lähetyksenä MTV3-kanavalta. Emma Gaala 2015 palkitsee tekijöitä kahdessakymmenessä eri kategoriassa. Näistä kaksi on yleisöäänestyksiä. Tämän lisäksi Suomen Musiikkituottajien hallituksella on mahdollisuus palkita menestyjiä erikois-, kultaisin- ja vienti- Emmoin näin halutessaan.

Tänä vuonna eniten ehdokkuuksia saivat Kasmir ja Haloo Helsinki!, joille kerääntyi peräti kuusi Emma-ehdokkuutta. Gaalasta voi odottaa jännittävää sillä sekä Janna, JVG, Kasmir että Robin ovat kaikki ehdolla peräti viidessä eri kategoriassa. Emma Gaalassa ovat esiintymisensä vahvistaneet Isac Elliot, Haloo Helsinki!, Robin, JVG ja Stam1na.