Mies asui ikeassa kaksi päivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stara uutisoi aiemmin pojasta, joka karkasi kotoaan ja asui kuusi päivää Ikean myymälässä kenenkään huomaamatta. Nyt eräs mies on tehnyt samanlaisen kokeilun ja onnistui asumaan kaksi päivää ikeassa jäämättä kiinni.

Harvey Champine on kertonut Bro Bible -nimisellä sivustolla, miltä tuntui asua Ikean myymälässä kaksi päivää ja miten se oli ylipäätään mahdollista. Champine oli syönyt vatsansa täyteen halpoja hotdogeja ja käynyt pieneen sänkyyn nukkumaan.

Hän oli laittanut Ikean herätyskelloon itselleen herätyksen, mutta AM ja PM olivat menneet miehellä sekaisin ja herätys olikin asetettu vahingossa kaksitoista tuntia myöhemmin kuin hän oli ajatellut.

Champine heräsi Ikeasta, kun myymälä oli ollut jo neljä tuntia kiinni. Kukaan ei ollut huomannut häntä nukkumassa sängyssä. Hän päätti jäädä myymälään yöksi ja jatkaa seikkailuaan.

Aamulla hän oli syönyt kahviossa muiden kesken jättämiä ruoka-annoksia ja ottanut vielä nokoset vilttikasan seassa. Champine kehui kokemustaan rentouttavaksi ja antaisi Ikealle TripAdvisor-sivustolla viisi tähteä.