Mikä vartalo! Transformers-kaunotar viettelevissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Rosie Huntington-Whiteley on näyttelijä ja huippumalli, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Taannoin tähti esiintyi Harper’s Bazaar -lehden paljastavassa kansikuvassa.

Nyt Rosie Huntington-Whiteley poseeraa Marks and Spencer nähdään brittiläisen Marks and Spencer -vaateketjun tuoreessa mainoskampanjassa. Kuvissa 27-vuotias vaaleaverikkö esittelee yhtiön alkuvuoden alusvaateuutuuksia.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.