Näin Venäjällä: Poliisi uhkasi kaatokännissä aseella – siviili antoi nyrkistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjällä moni asia on toisin kuin sivistyneissä länsimaissa. Erityisesti eron huomaa tieliikenteessä, jossa itärajan takaa alkaa varsinainen Villi Länsi. Venäjällä poliisit vaativat ja ottavat lahjontaa vastaan yleisesti, eikä meno muutenkaan ole oikeusvaltion sääntöjen mukaista.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään tästä viime perjantaina kuvattu malliesimerkki. Auton kojelautakameralle on tallentunut tapaus, jossa poliisi käveli kylänraitilla niin kaatokännissä, että ei pysynyt edes pystyssä.

Koko tien leveyden hyödykseen käyttänyt poliisi ei yrityksistä huolimatta päästänyt autoa ohi. Sen sijaan hän kaivoi lopulta taskustaan aseen, jolla uhkasi autoilijaa. Lopulta kännipoliisiin kyllästynyt kansalainen antoi virkamiehelle nyrkistä ja otti aseen parempaan talteen.