Bea Toivonen poseerasi Miss Universum -kisoissa – skandaali varjostaa kisoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Bea Toivonen on parhaillaan Yhdysvaltojen Miamissa edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Kerroimme äskettäin kuinka Miss Israel aiheutti skandaalin poseeraamalla väkisin maansa verivihollisen, Libanonin, edustajan kanssa. Tapauksesta on syntynyt diplomaattikiista, joka näkyy myös Miss Universum -kisoissa.

Splash
Splash

Nyt nähdään miten Bea Toivonen poseerasi Miss Australia Tegan Martinin kanssa. Kuvaussessiossa nähtiin muut missit, mutta Miss Libanon ei ilmestynyt paikalle. Häntä syytetään kotimaassaan poseeraamisesta Miss Israelin kanssa ja hänen missititteliään on vaadittu poistettavaksi.

Miss Suomi 2014 on Bea Toivonen, jonka äiti Marja Kinnunen-Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985. Bean isä on rallikuski Harri Toivonen. Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Krista Haapalainen ja toiseksi Milla Romppanen. Yksi kisan ennakkosuosikeista, Rosanne Parikka, joutui tyytymään lehdistön ja yleisön ihannetytön nimityksiin.

Splash
Splash