Ensi-iltajuhla kuin povinäyttely – silikonirinnatko pois muodista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on vasta 22-vuotias malli, mutta häntä on jo ehditty nimittää Kate Uptonin haastajaksi, sillä Sports Illustrated -tähden tavoin Ratchford tunnetaan näyttävistä muodoistaan. Nyt hänet kuvattiin Manny-elokuvan ensi-iltajuhlissa.

Maailmanensi-ilta oli vetänyt puoleensa sankoin joukoin myös muita B-sarjan julkkistähtiä, joiden joukossa näytti olevan erityisen paljon menekkiä silikonirintoja tekevillä yrityksillä. Muhkeita poviaan – luomuja tai ei – esittelivät Abigailin lisäksi muun muassa Christina Milian, Ana Cheri ja Chantel Zales.

Vasta noin kahden vuoden ajan mallina työskennellyt Abigail Ratchford on jo saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin neitokainen poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.