Jessica Grace Smith nautti täysin rinnoin rantalomasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uudesta-Seelannista ei ole viihdemaailmaan tullut kovinkaan montaa tähteä, mutta parhaillaan kovaa nousua alalla tekee Jessica Grace Smith, joka tunnetaan huippusuositun australialaisen Home and Away -televiosarjan kauniina tähtenä.

Parhaillaan Jessica Grace Smith viettää rantalomaa, jossa hän on auringonpalvonnan lisäksi ehtinyt harrastaa myös surffausta.

26-vuotias Jessica Grace Smith on uusiseelantilainen näyttelijäkaunotar aloitti uransa vuonna 2009 ja on urallaan näytellyt monissa televisiosarjoissa ja televisioelokuvissa. Nykyisin hän tähdittää moninkertaisesti palkkittua australialaista Home and Away -televisiosarjaa, jossa esittää Denny Millerin roolia. Näyttelemisen lisäksi Jessica on kirjoittanut, tuottanut ja näytellyt oman Battered-esityksensä.