Lentäjä suututti jääkiekkofanit: ”Onko takana itkevä vauva Sidney Crosby?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilujoukkueiden fanit ovat tunnetusti herkkänahkaista väkeä, varsinkin jos oma joukkue on juuri hävinnyt tärkeän ottelun. Pittsburgh Penguins putosi äskettäin NHL-sarjan jatkosta hävittyään Boston Bruinsille, jonka jälkeen pettyneet fanit lensivät kotiin JetBlue-lentoyhtiön siivin. Se ei mennyt kovin hyvin.

Lennolla koneen takaosassa itki kovaan ääneen pieni vauva, ja poikkeuksellisen vitsikäs lentokapteeni päätti hieman vitsailla Pittsburgh Penguinsin fanien kustannuksella. Niinpä hän totesi tavanomaisen kuulutuksensa ohessa, että ”Istuuko takana Sidney Crosby?” viitaten Penguinsin pelaajaan ja heidän suruunsa hävityn pelin jälkeen, CBS Boston uutisoi.

Lennolla olleet fanit suuttuivat vitsistä toden teolla, ja nyt he ovat ryhtyneet puuhaamaan boikottia JetBlue-lentoyhtiölle yhtiön Facebook-sivuilla. Kapteenin vitsiä on haukuttu esimerkiksi luokattomaksi ja törkeäksi.