Mies asteli huoltoasemalle metallitanko päässään kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valvontakameran videolla nähdään miten mies asteli huoltoaseman kioskiin sisälle metallinen tanko päässään. Muut asiakkaat pitivät tempausta pilana, mutta kävikin ilmi, että mies oli vakavasti sairaalahoidon tarpeessa.

tankopaa21012015

Uusiseelantilainen huoltoaseman omistaja Lester Gray kommentoi Sky News -uutisten mukaan, että mies näytti siltä kuin olisi suorittanut Halloween-pilaa. 23-vuotias mies oli kertonut Graylle tietävänsä, että hänen päässään on metallinen tanko. Mies ei kuitenkaan uskaltanut itse lähteä irrottamaan sitä ja hän oli menossa ensiapuun.

Poliisin mukaan mies oli pahoinpidelty huoltoaseman läheisellä kadulla niin, että häntä oli lyöty päähän metallitangolla, minkä seurauksena tanko jäi hänen ohimoonsa kiinni. Poliisi etsii tällä hetkellä syyllisiä ja uhriksi joutunut mies on sairaalassa vakavasti vahingoittuneena.