50 Shades of Grey -tunnuskappaleen rohkea musiikivideo julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E.L. Jamesin eroottinen romaani 50 Shades of Grey nousi nopeasti maailmanlaajuiseksi bestselleriksi, ja kirjan sovittaminen elokuvaksi oli vain ajan kysymys. Jamie Dornanin ja Dakota Johnsonin tähdittämä elokuva saa ensi-iltansa ystävänpäivänä, 13. helmikuuta 2015.

YouTube
YouTube

50 Shades of Grey -elokuvan soundtrackilla tullaan kuulemaan R&B-muusikko The Weekndin uunituore kappale Earned It (Fifty Shades of Grey) -kappale. Nyt Youtubessa on julkaistu kappaleen musiikkivideo, josta vastaa myös elokuvan ohjannut Sam Taylor-Johnson. 50 Shades of Greyn teeman mukaisesti videolla nähdään runsaasti bondage ja S&M-vaikutteita kuvastoa, kuten elokuvan naispääroolia esittävä Dakota Johnson sidottuna ja roikkumassa katosta.

The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Tesfaye, on kovassa nosteessa oleva kanadalainen r&b-muusikko ja tuottaja. Miehen tuorein levy, Kiss Land julkaistiin vuonna 2013. 50 Shades of Greyn ohella The Weekndin musiikkia on kuultu myös muun muassa Nälkäpeli: Vihan liekit -elokuvan soundtrackilla.