Tässä on ”Amerikan parhaimman näköinen pariskunta” – oletko samaa mieltä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on lukuisia menestyksekkäitä julkkispariskuntia, jotka häikäisevät myös ulkonäöllään: Angelina Jolie ja Brad Pitt, Kim Kardashian ja Kanye West, Justin Timberlake ja Jessica Biel ja niin edelleen. Parhaimman näköinen amerikkalaispariskunta on kuitenkin Buck ja Michaelle Miller, ainakin mikäli heiltä itseltään kysytään.

YouTube
YouTube

Kaksikon nimet sanovat tuskin monellekaan suomalaiselle mitään, mutta kyseessä on kehonrakentajapariskunta Las Vegasista. Vaatimattomalla tavalla ”ehdottomasti Amerikan parhaimman näköiseksi pariskunnaksi” itseään tituleeraavat, henkilökohtaisina valmentajina työskentelevät Buck ja Michaelle käyttävät vuosittain 75.000 dollaria, eli noin 65.000 euroa ulkonäkönsä ylläpitoon.

Youtuben Bardcroft TV -kanavan haastattelun mukaan pariskunnan rahat kuluvat kuntosalijäsenyyksiin, ravintolisiin, maikyyreihin, hiustenleikkuuseen ja ruskettumiseen. Michelle on käyttänyt rahaa myös kauneusleikkauksiin, kuten rintaimplantteihin. Kaksikko kertoo vierailevansa kuntosalilla keskimäärin kolme kertaa päivässä.

– Joka kerta kun eteemme tulee peili, me katselemme sitä. Emme pelkästään siksi että olisimme itserakkaita, vaan myös etsiäksemme asioita joita voimme vielä parantaa, 26-vuotias Buck Miller kuvailee.

Buckit kertovat saavansa kasapäin huomiota minne ikinä he kävelevätkin, eivätkä he ole vielä törmänneet itselleen vertoja vetävään pariskuntaan. 33-vuotiaan Michaellen mukaan he eivät kuitenkaan ole itserakkaita, vaan ainoastaan itsevarmoja.