Perheenisä, ei näin! Jenkkifutista fanittava isä pilasi lapsensa synttärilaulun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lapsensa syntymäpäiväjuhlista innostunut äiti oli päättänyt kuvata videon, jossa hän laulaa vauvalleen onnittelulaulun ranskaksi. Suloinen lauluhetki alkoi lupaavasti, mutta sitten taustalta kantautuvat huudot olivat keskeyttää sen.

YouTube
YouTube

Seatte Seahawks -joukkuetta kannattava perheenisä oli linnottautunut sohvalle katsomaan tärkeää ottelua. Miehen omistautuminen pelin seuraamiselle kävi ilmi videolla kantautuvista turhautuneista huudoista. Hulvattomalla kotivideolla perheenäiti jatkoi laulamista lapselleen, vaikka taustalta kuuluikin synttärisankarin isän huudot ja kiroilut.

Ilmeisesti tilanne oli perheelle niin arkinen, ettei äiti ja lapsi antaneet sen häiritä hauskaa lauluhetkeä. Monien urheilufanien perheelle tilanne on varmasti tuttu. Toivottavasti turhautuneesta pelin seuraamisesta huolimatta isä osasi myös nauttia ja iloita lapsen syntymäpäivien kunniaksi.